CLASSIC MEETS MEDITATION

ВИДЕО

СТУДИО РЕ ПРЕДСТАВЯ

Записвахме с тези прекрасни млади хора последните месеци и вече сме готови с трите албума. Илин Папазян, София Колева, Надежда Славчева, винаги сте добре дошли в Studio RE! Благодаря на Любомира Петрова и Веси Пашалиева за вълшебните вокали, на Чавдар Дафов и Кристина Ликова за майсторските фотосесии, на Радомира Михова за оригиналното заглавие “Класиката среща медитацията”❤️. 

Ефтим Чакъров
композитор, аранжор

ДЕБЮТНИ АЛБУМИ

КЛАСИКАТА СРЕЩА МЕДИТАЦИЯТА

Надежда Славчева

Флейта

Родена 1995 г. в Пловдив. Завършва АМТИИ „Проф. Асен Диамандиев“, специалност Изпълнителско изкуство – магистър по флейта. Участвала в майсторските класове на проф. Георги Спасов и проф. Луиза Село.

София Колева

Келтска арфа

Родена 1996 г. в гр. Пасау, Германия. Дипломира се като магистър изпълнителско изкуство – специалност арфа в АМТИИ „Асен Диамандиев“ гр. Пловдив от класа по камерна музика на Здравка Колева.

Илин Папазян

Китара

Роден 1999 г. в гр. Сливен. Интересува се от поп и джаз пеене, пише собствена музика и текстове. Завършва Музикалната академия в Пловдив, изпълнителско изкуство с класическа китара в класа на проф. Стела Митева.

В СТУДИОТО

РАБОТНА СЕСИЯ

ПОДКРЕПА

НАЦИОНАЛЕН ФОНД КУЛТУРА

Конкурс Родолюбие

Студио РЕ стартира музикалния проект “CLASSIC MEETS MEDITATION“. Колекцията от 3 CD дебютни албума за флейта, келтска арфа и китара включва 18 композиции по мотиви от класическа музика в медитативни chillout, lounge и new age аранжименти. Участват младите и талантливи изпълнители София Колева, Надежда Славчева, Илин Папазян с музикален продуцент Ефтим Чакъров. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура“/ National Culture Fund, Bulgaria. В началото на 2022 година импресиите ще се предлагат в световните музикални платформи за споделяне, през сайта на студиото и в собствен стрийм.

Темата е „Музика срещу стрес“ и включва музикални импресии по мотиви от класически произведения в chillout , lounge и new age медитативни аранжименти. Мотивиращи при избора на темата са следните функции:

 

  1. Образователна
  1. Терапевтична
  1. Социална
  1. Достъпна
Ефтим Чакъров

Студио РЕ

МЕДИИ

Още информация за екипа, целите и реализацията на проекта в публичното пространство

BNR LOGO

БНР

“През изминалата година на големи предизвикателства за хората на изкуството бяха предоставени и немалко възможности, имаше провокация за търсещите и …

facebook logo

FACEBOOK

В началото на 2022 година импресиите ще се предлагат в световните музикални платформи за споделяне, през сайта на студиото и в собствен стрийм. Участват София Колева …

ГАЛЕРИЯ

Тук ще споделяме фотосесии на участниците, моменти от работния процес, визии към проекта