CLASSIC MEETS MEDITATION

STUDIO RE

ПРЕДСТАВЯ

Записвахме с тези прекрасни млади хора последните месеци и вече сме готови с трите албума. Илин Папазян, София Колева, Надежда Славчева, винаги сте добре дошли в Studio RE! Благодаря на Любомира Петрова и Веси Пашалиева за вълшебните вокали, на Чавдар Дафов и Кристина Ликова за майсторските фотосесии, на Радомира Михова за оригиналното заглавие “Класиката среща медитацията”❤️. 

Ефтим Чакъров
композитор, аранжор

ДЕБЮТНИ АЛБУМИ

КЛАСИКАТА СРЕЩА МЕДИТАЦИЯТА

Надежда Славчева

Флейта

Родена 1995 г. в Пловдив. Завършва АМТИИ „Проф. Асен Диамандиев“, специалност Изпълнителско изкуство – магистър по флейта. Участвала в майсторските класове на проф. Георги Спасов и проф. Луиза Село.

Търсете албума в:

София Колева

Келтска арфа

Родена 1996 г. в гр. Пасау, Германия. Дипломира се като магистър изпълнителско изкуство – специалност арфа в АМТИИ „Асен Диамандиев“ гр. Пловдив от класа по камерна музика на Здравка Колева.

Търсете албума в:

Илин Папазян

Китара

Роден 1999 г. в гр. Сливен. Интересува се от поп и джаз пеене, пише собствена музика и текстове. Завършва АМТИИ  Пловдив, изпълнителско изкуство с класическа китара в класа на проф. Стела Митева.

Търсете албума в:

STREAM

СЛУШАЙТЕ ОНЛАЙН

В СТУДИОТО

РАБОТНА СЕСИЯ

ПОДКРЕПА

НАЦИОНАЛЕН ФОНД КУЛТУРА

Конкурс Родолюбие

Студио РЕ стартира музикалния проект “CLASSIC MEETS MEDITATION“. Колекцията от 3 CD дебютни албума за флейта, келтска арфа и китара включва 18 композиции по мотиви от класическа музика в медитативни chillout, lounge и new age аранжименти. Участват младите и талантливи изпълнители София Колева, Надежда Славчева, Илин Папазян с музикален продуцент Ефтим Чакъров. Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура“/ National Culture Fund, Bulgaria. В началото на 2022 година импресиите ще се предлагат в световните музикални платформи за споделяне, през сайта на студиото и в собствен стрийм.

ФЕЙСБУК

КОМЕНТАРИ

ПУБЛИКАЦИИ

МЕДИИ

BNR LOGO

БНР

“През изминалата година на големи предизвикателства за хората на изкуството бяха предоставени и немалко възможности, имаше провокация за търсещите и …

facebook logo

FACEBOOK

В началото на 2022 година импресиите ще се предлагат в световните музикални платформи за споделяне, през сайта на студиото и в собствен стрийм. Участват София Колева …

ФОТОСЕСИЯ

ГАЛЕРИЯ

ЕКИП

УЧАСТНИЦИ

Ефтим Чакъров – идея, аранжименти и звукозапис

Надежда Славчева – флейта
София Колева – келтска арфа
Илин Папазян – китара

Любомира Петрова – вокали
Веси Пашалиева – вокали

Голден Вижън – счетоводство
адвокат Лорита Костова – авторско право
Александър Михов – дизайн и маркетинг
Кристина Ликова – фотосесия Илин
Чавдар Дафов – фотосесия Надежда и София
Радомира Михова – глас трейлър

Записите са осъществени в Студио РЕ. Всички права запазени ©®

Classic meets meditation