ГАЛЕРИЯ МУЗИКА

МИСИЯ

МУЗИКА ЗА ГАЛЕРИИ

Национален Фонд Култура

„ГАЛЕРИЯ МУЗИКА: Част 1“ предоставя инструментална музика за безплатно озвучаване на национални, общински и частни художествени галерии. През споделянето на своите музикални произведения, Ефтим Чакъров достига до нова аудитория в пространствата на галериите и по нетрадиционен начин участва в културното събитие, добавяйки стойност към визуалното преживяване на посетителите. Проучване на Brianna Brenner от Вашингтон разкрива голямото значение на музиката за продължителността на престоя на хората в музеите и галериите. В настоящето издание Ефтим Чакъров композира, изпълнява и записва 6 (шест) импресии за клавишни инструменти, които са свързани от тематично. Пиесите са с обща трайност от 41:54 минути в Ambient, Downtempo и New Age аранжименти. Ако сте собственик или управител на художествена галерия, може да озвучавате свои културни събития безплатно с тази специално създадена музикална колекция. За повече информация пишете ми на eftim@studiore.info

МУЗИКАТА

ИМПРЕСИИ

музика и аранжимент: Ефтим Чакъров
запис, микс и мастер: Студио РЕ

GALLERY MUSIC: vol.1

01 The Beginning 06:31
02 Meditation 09:38
03 Legend 06:27
04 Smile in Town 04:17
05 Far Away 08:47
06 Last Memory 06:11

>> линк за изтегляне на всички файлове

Проектът е реализиран с финансовата подкрепа на Национален фонд „Култура” по програма “МУЗИКАЛНИ ИНИЦИАТИВИ” 2021

СЪБИТИЕ С МУЗИКА

Заповядайте на 20 май от 18:30 в галерия КРИС.
Благотворителното събитие подкрепя инициативата за издигането на паметник на неповторимата актриса Надя Тодорова. Идеята е на Ангел Бончев, организатор Вера Сърбова, а автор на проекта е скулпторът Атанас Карадечев. Собствениците на галерията – София и Мони Сотирови събират заедно творците:

Златка Шеткова
Нели Ставрева
Петър Ставрев
Станислава Димитрова
Тихомир Панайотов
Аглика Петрова
Аспарух Сърбов
Геракси Гераксиев
Димитър Ненкин
Евгений Петров

Артистите и галерията ще дарят всички приходи, без остатък, за това благородно дело. Водещи са Радомира Михова и Ефтим Чакъров. Каним жителите и гостите на Асеновград да се включат!

Инициативен комитет

Галерия Крис

Снимка 24 часа
Премиера на "Животът" 4 февруари 2019 г.
Премиера на "Животът" 4 февруари 2019 г.
Премиера на "Животът" 4 февруари 2019 г.

МЕДИИ

Медийни партньори ТВ САТ

ТВ САТ

Новините на ТВ САТ: Галерия Крис с благотворителна изложба

Лого БТА

БНР

Ефтим Чакъров в “Нощен хоризонт” с водещ Здравко Петров

ДОГОВОР ЗА ПОЛЗВАНЕ

ПУБЛИЧНО ИЗПЪЛНЕНИЕ

Изтеглете и разпечатайте тази декларация за легално озвучаване в търговски обект с файловете от Галерия МУЗИКА. С нея авторът ви предоставя неизключителното право да за публично изпълнение в пространството за културни събития.

ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ПРАВА

Линк за изтегляне на договор за публично изпълнение на музиката в PDF формат >>

ФОТО ГАЛЕРИЯ

2022 Всички права запазени.

Всички музикални файлове, изображения, лога, картинки, снимки, текстове, документи, бази данни и друга информация или рекламни материали, публикувани в този Уеб сайт са собственост на “РОМАНТИК”  ЕООД и са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права и на всички международни актове в сила за Р България, както и релевантните актове на Европейския съюз.

Всяко използване, възпроизвеждане, промяна, публичен показ и сваляне на част или цялото съдържание на Уеб сайта без изричното разрешение на Ефтим Чакъров е забранено. Студио РЕ си запазва правото да предприеме съдебни действия срещу подобни нарушения съобразно предвидения от закона ред. Всяко лице, което не съобразява своето поведение с посочените по-горе изисквания, носи гражданскоправна, административна и/или наказателна отговорност за своите действия и/или бездействие.